Geserveerd van woensdag t/m zondag 12.00 uur – 14.30 uur
KLEINE KAART | 6.75 |
UITSMIJTERS | |
Gegrilde achterham | 10,50 |
Belegen boerenkaas | 10,50 |
Gegrilde achterham en belegen boerenkaas | 10,50 |
Gerookt ontbijtspeK | 10,75 |
Rosbief | huisgebraden | rucola | truffelcrème | 13,75 |
AMBACHTELIJKE KROKETTEN | |
Rundvlees kroket | mosterd | extra kroket 3.00 | 6.75 |
Groente kroket | verse citroenmayonaise | extra kroket 3.00 | 6.75 |
Garnaal kroketten | huis bereid | twee stuks | cocktailsaus | toast | 18,95 |
TRIANGEL BROODJES Nedertarwe | vers afgebakken | keuze wit of bruin | |
Roombrie | pecannoten | honing | rucola | 10,50 |
Rosbief | huisgebraden | rucola | truffelcrème | 12,50 |
Gerookte zalm | crème fraîche | kappertjes | rode ui | zwarte peper | 14,75 |
SOEPEN | |
TOMATEN klassiek gehaktballen | dikke room | bosui | 7,95 |
COURGETTE & SPINAZIE room | pijnboompitten | basilicumolie | 7,95 |
BISQUE kreeftenvlees | Cognac | rouille | Parmezaan | crostini | 15,00 |
CAESAR SALADES geserveerd met Nedertarwe brood en roomboter | 14,75 15,75 17,50 |
LUNCHKAART | |
BITES BROOD & SMEERSELS | |
BREEKBROOD | gezouten boter | beurre Monique | aioli | 6,75 |
JAMON DE CEBO DE CAMPO IBERICO Pata Negra | per 50 gram | 14,75 |
VOORGERECHTEN | |
HOLLANDSE GARNALEN avocado | crispy ijsbergsla | cocktailsaus | toast | 18,50 |
UIT DE ROKERIJ Noorse zalm & Zeeuwse paling | toast | 21,50 |
NOORSE ZALM gerookt | yuzu-limoenmayonaise | rode ui | daikon cress | 17,50 |
CARPACCIO BLACK ANGUS Parmezaan | rucola pijnboompitten Topping naar keuze | balsamico stroop | truffelcrème | pesto Genovese | 15,00 |
EENDENLEVER verse krullen | supplement bij carpaccio | 7,50 |
PASTA GERECHTEN MET LINGUINE | |
VEGA TARTUFA | 24.50 |
BLACK TIGER GARNALEN | 25,95 |
HEREFORD URUGUAY GRASS FED | |
MALSE RUNDERSTOVERIJ rode wijn | appelstroop | zilveruitjes | 24,50 |
TOURNEDOS 150 gram | pepersaus | 29,75 |
TOURNEDOS 200 gram | pepersaus | 39,50 |
NOORDZEE TONG GERECHTEN | |
Kleine zeetong | meunière gebakken | citroen | remouladesaus | 36,50 |
GROTE zeetong | meunière gebakken | citroen | remouladesaus | dagprijs |
PICASSO | 4,25 |
COLBERT | 8,75 |
UIT ONS ZEEVRUCHTEN & VIS THEATER | |
ORTIZ SARDINES de lekkerste met toast | blikje 140 gram | 7,25 |
OSETRA CAVIAR blini | crème fraîche | blikje 10 gram | 25,00 |
ZEEUWSE DELTA OESTERS HK 46 vers gestoken, zilt en romig. | |
NATUREL | 3,85 |
MEDITERRANEE Venkel | sinaasappel | tobiko wasabi eitjes | 4,20 |
GEGRATINEERD | 4,20 |
SAMOERAI | 4,20 |
ZEEKREEFTEN | |
HALVE KREEFT | 25,50 |
HELE KREEFT | 50,00 |
NOVA SCOTIA lauwwarm | verse citroenmayonaise | |
THERMIDOR gegratineerd | kruidenboter | oude boerenkaas | supplement | 1,75 |
BISQUE ROYAL halve kreeft | crème fraîche | crostini Chef `s signature dish | 27,50 |
KING CRAB POTEN Licht gegrild | cocktailsaus | per 100 gram | 25,00 |
VIS AAN DE MAAS ZEEVRUCHTEN SCHOTEL te bestellen vanaf twee personen 55,00 per persoon
BISQUE Crostini | Rouille | Parmesan ZEEKREEFT natuur ZEEUWSE OESTERS naturel & gegratineerd TONIJN TATAKI sojastroop I wakame ZALMFILET MI CUIT licht gegaard | mosterd-dille saus BLACK TIGER GARNAAL pittige marinade I Chinese saus LANGOUSTINE gegrild met extra vergine olijfolie CATCH gebakken visje van de haak COQUILLE truffelcrème & balsamico stroop NOORDZEE KRABSCHAREN gekookt Geserveerd met frietjes, citroenmayonaise en cocktailsaus
Supplement GARNAAL KROKET | 9.00 per stuk | |
DESSERTS | |
DAME BLANCHE | 7,75 |
PANNA COTTA | 8,50 |
SCROPPINO citroenijs | Limoncello | wodka | prosecco | 8,75 |
WARM APPELGEBAK | 4,95 |
Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten |