Lunchkaart

Geserveerd van woensdag t/m zondag 12.00 uur – 14.30 uur

KLEINE KAART  

6.75

UITSMIJTERS
Van drie scharreleieren | op Nedertarwe vloerbrood keuze wit of bruin 

Gegrilde achterham

10,50

Belegen boerenkaas

10,50

Gegrilde achterham en belegen boerenkaas

10,50

Gerookt ontbijtspeK

10,75

 Rosbief | huisgebraden | rucola | truffelcrème  

13,75

AMBACHTELIJKE KROKETTEN 
Op Nedertarwe vloerbrood keuze wit of bruin

Rundvlees  kroket | mosterd | extra kroket 3.00

6.75

Groente kroket | verse citroenmayonaise  | extra kroket 3.00  

6.75

Garnaal kroketten | huis bereid | twee stuks | cocktailsaus | toast   

18,95

TRIANGEL BROODJES Nedertarwe | vers afgebakken | keuze wit of bruin

Roombrie | pecannoten | honing | rucola

10,50

Rosbief | huisgebraden | rucola | truffelcrème

12,50

Gerookte zalm | crème fraîche | kappertjes | rode ui | zwarte peper        

14,75

SOEPEN
Geserveerd met Nedertarwe stokbrood keuze wit of bruin en roomboter

TOMATEN klassiek gehaktballen | dikke room | bosui 

7,95

COURGETTE & SPINAZIE room | pijnboompitten | basilicumolie

7,95

BISQUE kreeftenvlees | Cognac | rouille | Parmezaan | crostini

15,00

CAESAR SALADES geserveerd met Nedertarwe brood en roomboter
Eitje | tomaat | croutons | Parmezaan | little gem sla | Caesar dressing
Met avocado
Met huisbereide kipkrokantjes
Met huisbereide knapperige Black Tiger garnalen | 5 stuks


14,75

15,75

17,50

LUNCHKAART

BITES  BROOD & SMEERSELS

BREEKBROOD | gezouten boter | beurre Monique | aioli         

6,75

JAMON DE CEBO DE CAMPO IBERICO Pata Negra | per 50 gram     

14,75

VOORGERECHTEN

HOLLANDSE GARNALEN avocado | crispy ijsbergsla | cocktailsaus | toast

18,50

UIT DE ROKERIJ Noorse zalm & Zeeuwse paling | toast

21,50

NOORSE ZALM  gerookt | yuzu-limoenmayonaise | rode ui | daikon cress

17,50

CARPACCIO BLACK ANGUS Parmezaan | rucola pijnboompitten                

Topping naar keuze | balsamico stroop | truffelcrème | pesto Genovese

15,00

EENDENLEVER verse krullen | supplement bij carpaccio

7,50

PASTA GERECHTEN MET LINGUINE 

VEGA TARTUFA
Truffel tapenade | paddenstoel | zontomaat| Grana Padano | rucola

24.50

BLACK TIGER GARNALEN
Chili roomsaus | bosui | Spaanse peper

25,95

HEREFORD URUGUAY GRASS FED 
Geserveerd met gemengde salade & frites

MALSE RUNDERSTOVERIJ  rode wijn | appelstroop | zilveruitjes

24,50

TOURNEDOS 150 gram | pepersaus

29,75

TOURNEDOS 200 gram | pepersaus

39,50

NOORDZEE TONG GERECHTEN 
Geserveerd met gemengde salade & frites

Kleine zeetong | meunière gebakken | citroen | remouladesaus

36,50

GROTE zeetong | meunière gebakken | citroen | remouladesaus

dagprijs

PICASSO
Verse vruchten | gekonfijte gember | supplement

4,25

COLBERT
50 Gram | Stellendammer garnalen | supplement

8,75

UIT ONS ZEEVRUCHTEN & VIS THEATER

ORTIZ SARDINES de lekkerste met toast | blikje 140 gram

7,25

OSETRA CAVIAR blini | crème fraîche | blikje 10 gram

25,00

ZEEUWSE DELTA OESTERS HK 46 vers gestoken, zilt en romig.

NATUREL
Citroen | Sjalot | rode wijnazijn | per stuk

3,85

MEDITERRANEE Venkel | sinaasappel | tobiko wasabi eitjes

4,20

GEGRATINEERD
Rouille | Grana Padano | per stuk

4,20

SAMOERAI
Panko | tempura | bier | sojastroop | wasabi | per stuk

4,20

ZEEKREEFTEN
500 gram vers uit het homarium | keuze uit twee bereidingen

HALVE KREEFT
Geserveerd met warme toast

25,50

HELE KREEFT
Geserveerd met gemengde salade & frites

50,00

NOVA SCOTIA lauwwarm | verse citroenmayonaise     

THERMIDOR gegratineerd | kruidenboter | oude boerenkaas | supplement

1,75

BISQUE ROYAL  halve kreeft | crème fraîche | crostini Chef `s signature dish

27,50

KING CRAB POTEN Licht gegrild | cocktailsaus | per 100 gram 

25,00

VIS AAN DE MAAS

ZEEVRUCHTEN SCHOTEL te bestellen vanaf twee personen 

55,00 per persoon

 

BISQUE Crostini | Rouille | Parmesan

ZEEKREEFT natuur

ZEEUWSE OESTERS naturel & gegratineerd             

TONIJN TATAKI sojastroop I wakame

ZALMFILET MI CUIT licht gegaard | mosterd-dille saus

BLACK TIGER GARNAAL pittige marinade I Chinese saus

LANGOUSTINE gegrild met extra vergine olijfolie

CATCH gebakken visje van de haak

COQUILLE truffelcrème & balsamico stroop

NOORDZEE KRABSCHAREN gekookt

Geserveerd met frietjes, citroenmayonaise en cocktailsaus

  

Supplement GARNAAL KROKET | 9.00 per stuk

DESSERTS

DAME BLANCHE  
Boerenroomijs  | chocoladesaus | slagroom

7,75

PANNA COTTA
Witte chocolade | Amarena kersen | kletskop

8,50

SCROPPINO 

citroenijs | Limoncello | wodka | prosecco

8,75

WARM APPELGEBAK
slagroom     

4,95

Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten

Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten