| |
BREEKBROOD & SMEERSELS Gezouten boter | Beurre Monique | Aioli
| |
ORTIZ SARDINES De lekkerste met toast | blikje 140 gram
| |
JAMON DE CEBO DE CAMPO IBERICO * Pata Negra | 42 Maanden gerijpt | per 50 gram
| |
OSETRA CAVIAR
Blini | crème fraîche | blikje 10 gram
| |
| |
ZEEUWSE DELTA OESTERS HK 46 vers gestoken, zilt en romig
| |
NATUREL Citroen | sjalot | rode wijnazijn | per stuk
| |
CEVICHE Tijgermelk | koriander | Spaanse Peper
| |
GEGRATINEERD Chipotle mayonaise | Parmezaan| per stuk
| |
SAMOERAI Panko | tempura | bier | sojastroop | wasabi | per stuk
| |
| |
VOORGERECHTEN KOUD Geserveerd met stokbrood en gezouten boter
| |
SALADE* kaaskroketjes | vijg | pecannoten | conference peer | honing mosterddressing
| |
TONIJN TATAKI Sesam | passievruchten gel | mango | soja gel
| |
STELLENDAMMER GARNALEN Cocktailsaus | crispy ijsbergsla | toast
| |
UIT DE ROKERIJ Noorse zalm & Zeeuwse paling | toast
| |
NOORSE ZALM Gerookt | yuzu-limoenmayonaise | rode ui | daikon cress
| |
CARPACCIO ABERDEEN ANGUS BABYTOP * Grana Padano | rucola |pijnboompitten topping naar keuze | balsamico stroop | truffelmayonaise | pesto Genovese
| |
*EENDELEVER verse krullen | supplement
| |
| |
| |
IBERICO BUIKSPEK Gember rub | gemarineerde witte kool | mosterd mayonaise
| |
BLACK TIGER GARNALEN Pittige marinade | rijst | ketjapsaus | cassave
| |
COQUILLES Eendenlever | truffelcrème | balsamico stroop |daikon cress
| |
GARNAAL KROKETTEN Huis bereid | cocktailsaus | gefruite peterselie | toast
| |
| |
SOEPEN Geserveerd met brood en gezouten boter
| |
TOMATEN Klassiek | gehaktballen | dikke room | bosui
| |
COURGETTE & SPINAZIE Room | pijnboompitten | basilicumolie
| |
BISQUE Kreeftenvlees | Cognac | rouille | Grana Padano | crostini
| |
BISQUE ROYAL Met een halve kreeft | crostini | Chef `s signature dish
| |
| |
HOOFDGERECHTEN VIS Geserveerd met een keuze uit gebakken aardappels, frites, gemengde salade en warme groente
| |
VISPANNETJE Visfilet I mosselen I Stellendammers I rode ui I kreeftensaus
| |
TONIJNSTEAK Van de plancha | yuzu-wasabi mayonaise | sojagel | wakame zeewier salade
| |
BLACK TIGERS & PASTA Garnalen | Chili roomsaus | linguine pasta | bosui
| |
NOORDZEETONG Meunière | citroen | remouladesaus
| |
NOORDZEETONG GROOT Meunière | citroen | remouladesaus
| |
PICASSO Verse vruchten | gekonfijte gember | supplement
| |
COLBERT 50 Gram | Stellendammer garnalen | supplement
| |
| |
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
| |
VEGGIE SPRINGROLL Huis bereid | groenten | tofu| yuzu mayonaise
| |
PASTA TARTUFA Truffel | paddenstoel | zontomaat | Parmezaan | rucola
| |
| |
HOOFDGERECHTEN VLEES Geserveerd met een keuze uit gebakken aardappels, frites, gemengde salade en warme groente
| |
WAARDVARKEN VARKENSHAAS 200 Gram | saus naar keuze
| |
HEREFORD URUGUAY GRASS FED TENDERLOIN
| |
TOURNEDOS 150 Gram | ossenhaas | saus naar keuze
| |
TOURNEDOS 200 Gram | ossenhaas | saus naar keuze
| |
CHATEAUBRIAND 400 Gram | dikke ossenhaas | getrancheerd | saus naar keuze | voor twee personen | Prijs per persoon
| |
WARME SAUZEN Begeleidend bij de vleesgerechten | aan u de keuze
|
Stroganoff saus | witte rijst
| |
| |
Het Oude Veerhuis doet mee met Greendish restaurants van morgen. We vinden dat belangrijk omdat ook wij willen werken aan een leefbare toekomst. Om verspilling te voorkomen serveren wij de garnituren in kleinere hoeveelheden en kunt u naar behoefte altijd bij vragen.
|
| |
UIT ONS ZEEVRUCHTEN & VIS THEATER
|
ZEEKREEFTEN 500 Gram vers uit het homarium | keuze uit twee bereidingen
| |
Halve kreeft geserveerd met warme toast
| |
Hele kreeft Geserveerd met gemengde salade | frites
| |
NOVA SCOTIA lauwwarm | verse mayonaise
THERMIDOR gegratineerd | kruidenboter | Old Amsterdam | supplement
| |
KING CRAB POTEN Licht gegrild | cocktailsaus | per 100 gram
| |
VIS AAN DE MAAS ZEEVRUCHTEN SCHOTEL te bestellen vanaf twee personen Prijs per persoon
| |
BISQUE Crostini | Rouille | Parmesan ZEEKREEFT natuur ZEEUWSE OESTERS naturel & gegratineerd TONIJN TATAKI sojastroop I wakame ZALMFILET MI CUIT licht gegaard | mosterd-dille saus BLACK TIGER GARNAAL pittige marinade I Chinese saus LANGOUSTINE gegrild met extra vergine olijfolie CATCH gebakken visje van de haak COQUILLE truffelcrème & balsamico stroop NOORDZEE KRABSCHAREN gekookt Geserveerd met frietjes, citroenmayonaise en cocktailsaus
Supplement GARNAAL KROKET | 9,00 per stuk
| |
Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten.
| |